torsdag 19 februari 2009

Divine på Kejsaren

Hm...vet inte riktigt vad jag ska skriva om den kvällen. Jag kom dit precis innan det började. Jag hade hoppats på någon glad överraskning men mina farhågor besannades. Förutom att det var tjejöverskott så var danskvaliteten...*hosthost*... Den enda killen som jag skulle tycka det var roligt att dansa med drog i första paus och då gav även jag upp efter en stund. Det kändes faktiskt helt döfött.

Divine spelade...hm...egentligen inte alls ok. Sångerskan var bra, höll ton och hade mjuk röst. Övrig sång var ute och cyklade oförsvarbart ofta och rejält. Om jag hade haft hår på ryggen hade det varit krulligt nu... Musikaliskt i övrigt kan det nog ordna sig med lite mer träning, men det är en lång vandring att gå.

Kejsaren...dansen var i en liten lokal på nedre botten med ganska strävt golv. Lagom stor för de som var där. Tydligen finns det en stor lokal på övervåningen där Casanovas ska spela nästa vecka.

Ett par ljudklipp på Divine, bara för lyssning så ignorera den undermåliga bildkvaliteten.2 kommentarer:

Anonym sa...

Synd att kvällen inte blev så bra... Hade själv någonstans för ett tag sedan funderingar på om jag skulle upptäcka Divine själv, men nu är jag glad att jag lät tröttheten styra mig hemåt.
Vi ses väl på Mälis ikväll för lite riktigt ös?
KRAM

Frida sa...

Ja, du gjorde rätt som stannade hemma. Ok att man inte ska va kräsen ...vilket man är...men det måste faktiskt kännas kul också...

Ikväll får du (tyvärr för mig) röja loss med min sambo istället. :)