måndag 9 februari 2009

Mammas dotter

Inför stundande utepromenader och andra evenemang där dottern bör ha skor på fötterna har jag nu tänkt att det är dags att börja övningsgå lite. Tove kan fortfarande ha babyskorna jag köpte i höstas ( inför Stockholm GP). Då kröp hon ju fortfarande och hon har inte använt dem så mycket. Det blir mest mockasinerna.

Men igår satte jag på henne skorna och först verkade hon tycka att jag spikat fast fötterna i golvet för hon vägrade flytta på sig. Men jag lockade iväg henne på en liten promenad efter ett tag och sen gick hon som vanlig i skorna. Hoppas hon fortfarande kan ha dom när det är dags att träffa dansfolket igen, på Ebbaquppen. Det ska bli så kul! :)
Tove är annars väldigt intresserad av min dator. Så fort hon får tillfälle så vill hon hjälpa till att knappa lite vilket innebär väldigt lustiga msn-meddelanden ibland och att min surfning går lite i baklås. Dessutom är hon bra på att pilla loss knapparna från tangentbordet på min bärbara och det är ju inte så bra, framförallt för att hon kan försöka svälja dem. För att få lite lugn i stugan fick hon låna en av de trasiga datorerna innan försäljningen. Och som du ser på bilden vet hon precis hur man surfar bekvämast. Härligt att man föra vidare en och annan livsvisdom till sitt barn. ;)
Och så här plockar man bort knapparna...

2 kommentarer:

Therése sa...

Alltså Tove är ju bara så söt så man kan dö!!! Ni får passa er när hon blir större... ;-)

Anonym sa...

Håller med dig helt och fullt Therese! Hon är sååå SÖT!