söndag 22 februari 2009

Myshelg med Nina och Cissi

Den här helgen har Daniels syster Nina och Daniels moster Cissi (som är jämnårig med Daniel by the way) varit här och umgåtts och gosat med Tove. Jag och Tove åkte till Arlanda och hämtade upp dem i fredags kväll medan Daniel for in till Mälarsalen och dansade loss till Zlips. Vi hade således en riktig tjejkväll och satt och fikade och pratade tills ögonen föll ihop.
Tove med (gammelmoster!) Cissi

På lördagen visade sig vintern från sin allra bästa sida. Ett par minusgrader, sol från klarblå himmel och helt vindstilla. Vi tog en rejäl promenad tillsammans i solen och avslutade med att luncha på Vallentunas nya fina café. Jättemysigt och skönt med frisk luft och värmande sol.

Tove vägrade sova i princip hela dagen och ville fortfarande vara med när det vankades middag, som vi tillsammans med bror intog i uterummet. God mat och gott vin blev det som uppladdning inför kvällens Melodifestivalelände. Efter avslutat elände intogs en delikat efterrätt i form av glass med hallonsås. GOTT!

Söndagen bjöd istället på riktigt ruskväder så efter lunch åkte vi iväg till Väsby Centrum och shoppade loss lite. Både Daniel och jag fyndade nya kläder. Jag hittade skitsnygga jeans för 99kr. Sen skrattade jag typ resten av dagen. Så glad kan man bli av ett sånt fynd. I min favoritaffär förstås. En ny luvtröja hittade jag också för samma pris. Den här borde jag hitta istället för tappa bort på alla danser! (Jag brukar ju ha en svart, vilket alla andra också har och så vet jag aldrig vart jag lagt den eftersom jag tar av den mitt under dansen nånstans..)

Tove på café

Alla gjorde åtminstone något litet fynd och vi firade detta med en god fika på mitt favoritfik på övervåningen. Tove fick banan som hon glatt slängde omkring sig i vanlig ordning. Hon var som vanligt jättesnäll i centrumet, ganska nöjd i vagnen så länge den rörde sig och pekade och tittade på allt och alla.

Efter fikat köpte Nina en lite tidig födelsedagspresent till Tove (Hon fyller ett år snart, helt sjukt!!!), en bil som man kan sitta på och sparka sig fram (när man når ner..) och med massa finesser. Jättespännande tyckte Tove. Sen bar det av hemåt igen och en middag och en semla senare var det dags för gästerna att bege sig av mot Arlanda igen.

Det var verkligen en jättetrevlig helg. Det är så skönt att ha gäster som man kan slappna av totalt med så att det bara är att mysa hela helgen. Tove har fått leka och gosa massor och har varit glad och pigg utom när vi försökt lägga henne på dagen och hon inte varit trött. Kanske börjar hon nu vilja sova bara en gång om dagen? Det känns som att vi tog vara på tiden även fast vi egentligen inte gjorde så mycket. :)

Tove fick fina maraccas av Cissi
Tove provar kläder i köpcentret
Tove med diverse bananrester

Tove fick prova Ninas ryggsäck :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som ni haft en riktigt trevlig helg! :) Ser fram emot att komma ut till er o tillbringa en dag i ert uterum.

Kram

Anonym sa...

Tack för en jättemysig helg! Nästa gång tar jag med mig familjen.