fredag 6 februari 2009

Dansfri fredag

Idag är en av de där ytterst få fredagarna jag inte kommer dansa. Det finns några anledningar. Jag är fortfarande inte frisk, det är Mälarsalen och det är Wahlströms. En danskompis ringde och tyckte jag skulle komma för han skulle ut för en gångs skull. Det hade varit jättekul för vi har inte setts sedan kryssningen, men vi får hoppas att det dyker upp ett nytt tillfälle snart.

En annan anledning som jag aldrig brukar bry mig om i danssammanhang är pengar. Jag har haft som motto under föräldraledigheten att pengar aldrig ska vara ett hinder för dans. Jag har lagt undan så mycket under åren som är bara mina egna nöjespengar och därifrån kan jag plocka till danskassan utan dåligt samvete.

Men man behöver ju inte överdriva. Slänga ut nästan tvåhundra kronor på Wahlströms när de dessutom var så kassa sist. Nä, roligare saker kan man göra för pengarna och det har jag redan gjort. Jag köpte några nya läckra danstoppar som kommer på posten idag. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt att höra att fler än jag dissar Wahlströms ikväll, särskilt när det är personer som annars hade lockat mig att gå. Jag ska däremot roa mig på annat håll, sambon har fått två fribiljetter till Täljerevyn, så jag ska tillbringa kvällen på teater :)
Vi ses säkert snart i vimlet, om inte annat så spelar ju Zlips på Mälis om två veckor.
Kram