lördag 7 februari 2009

One-size och O-kupa

Jag beställde ju kläder. Tre toppar och hoppades jag skulle kunna ha nån. Sajten jag handlade ifrån har fina kläder men bara one-size. Det ska betyda att "alla" ska kunna ha kläderna men i realiteten bara att en person kan ha dom. Den som har precis den storleken förstås. Och one-size betyder strl 36-38 enligt sidan men jag kan nu berättaa att det snarare var strl 34-36. Ty även jag som är en 36:a åt alla ledder tyckte nästan att de var små.

Det andra intressanta är att alla modeller som visar kläderna på sidan är jättesmala (som jag) och har typ D-kupa (som jag....nää...just det...). Bara kombinationen är ju ganska ovanlig om man inte använt sig av nån slags insprutad plast. Och jag då som knappt har nån kupa alls just nu, så kallad o-kupa ;) , kan ju lätt gissa att kläderna inte riktigt kommer se likadana ut på mig. Det kan ju vara fint ändå förstås.

Tre fina toppar kom på posten och en får stanna i min ägo. Så blev det.

Inga kommentarer: