måndag 9 februari 2009

Ö-viksveckan är här

Nu är det vecka igen. En fyradagarsvecka. Sen är det Ö-viksmaran. På fredag morgon bär det iväg. Ännu en riktig tjejhelg. Elin och jag såklart. Om du nu undrar varför inte Daniel och jag åker så är det inget du ska bekymra dig för. Enligt förhandlingsprotokollet åker Daniel till Trysil fem dagar med sina kompisar senare i vår. Så jag har ändå två dagar upp på honom. ;)

Jag försöker inte ha några förväntningar på dansen eftersom jag inte varit där förut. Hudikmaran tyckte jag var sådär, men jag har ju hört väldigt mycket gott om Övik, framförallt att det är stort så det finns plats att dansa. Det gillas. Och det ska bli kul att kanske hinna dansa lite mer med några nya bekantskaper från foxkursen.

Den här veckan blir det väl till att packa och förbereda lite. För övrigt ska jag träffa chefen och skriva papper. Jag hoppas klippa mig också, det är lite ponnyvarning nu igen, men jag tror inte min frisör kommer ha tid. Frågan är om jag ska våga gå till nån annan istället. Det känns sådär. Jag vill inte kasta ut flera hundralappar och sen bli missnöjd.

Det är också tänkt att jag ska ta mig iväg och simma i veckan. Jag har tio fria simningar sen förut på vårt sprillans nya badhus, 600 meter från oss. Kan vara en bra sak att komma igång med. Jag skulle gärna köra styrkepass på typ Friskis annars, men det är bäst att avvakta med att köpa något kort tills jag vet var jag kommer jobba.

1 kommentar:

Anonym sa...

Välkommen till dansmaran. Det är ett stort och fint golv att dansa på, ett cirkelformat nedsänkt golv så kan man sitta vid bord och stolar runt om... sen är det ett mindre rektangulärt dansgolv som man kan dansa på också vid sidan av, fast man kan se scenen därifrån ändå... Ytterligare en lokal finns. En pub i avskilt våningsplan. Hoppas du/ni får en kul helg! Mitt bästa tips: Det gäller att vara utvilad inför maran, och att ha ätit mycket, samt lite tränad hjälper...för det är många långa härliga timmar att dansa. Att avstå alkohol kan ju också vara ett tips. Men orkar så mycket mera. Annars välkommen alla dansglada!