måndag 23 februari 2009

Massa dans i veckan

Är det bara jag eller har februari gått ovanligt fort?? Det är alldeles snart mars. Härligt, för det är en vårmånad - i alla fall i teorin. Nu i februari har jag hittills inte dansat någon vanlig fredagsdans. Jag vet inte när det hände senast. Visserligen dansade jag på fredagen på Öviksmaran men det är ju en alldeles ovanlig fredagsdans. Nu är det bara en fredag kvar och jag vet inte riktigt än hur det blir med den.

Alldeles oavsett så blir det här en dansant vecka. Ikväll är det träning och på torsdag ska jag göra mitt lilla gästspel söderöver. I helgen är det EBBA-Qupp i stan och vi ska dit och heja fram lite kompisar. Framförallt Elin förstås som tävlar på lördagen. Men båda tävlingsdagarna är det många kändisar som tävlar. Tove ska få följa med och titta på söndagen också. :) På lördagskvällen är det dessutom socialdans som jag hoppas ska bli riktigt bra.

Mycket roligt att se fram emot alltså. Idag har jag dessutom bokat in en ny kryssning! Det ska verkligen bli jättekul att äta, umgås och dansa igen ute på böljan blå!!
Förra kryssningen....så kuuuuul!!

Inga kommentarer: