tisdag 17 februari 2009

Frustrerande träning!

Igår var vi iväg och tränade bugg igen. Det som är så frustrerande är att när man ska tänka på en speciell sak, som man i vanliga fall gör ganska bra, så fungerar det plötsligt inte alls. Igår var det armarna som spökade. Jag tycker ju att jag är ganska bra på att ta förning och att jag har bra känsla i armarna i vanliga fall. Men plötsligt så tappar jag axeln hela tiden och gummibandseffekten är som bortblåst. Men sen när man slutar tänka på det funkar det igen som tur är.

Igår fick vi i alla fall till det som var hopplöst förra veckan, svänget/bouncet i benen och jag klarade också att komma ner lite mer i benen utan att tänka alltför mycket på det. Hållningen sitter också bättre för varje träning. Försökte också lägga in lite nya fotarbetesgrejer igår. Det är så lätt att man bara gör det som man gjort i typ hundra år, dvs kick ball change.

Kursen känns för övrigt bra. Det är bra med högt tempo så man verkligen får jobba när man ändå är där. Bra balans mellan grundteknik och nån tur. Kort paus och mycket feedback, ja så mycket det hinns med. Vi pratade om att vi skulle filma denna termin, men det har vi inte gjort än. Hm... Knepigt det där, alla kanske inte vill vara med på vår film. Inte för att vi kommer kolla på nån annan än oss men ändå.

Inga kommentarer: