onsdag 18 februari 2009

Mer dansprat på öppna förskolan

Lika skönt som det är att vara borta från Tove ett par dar och bara lämna över hela ansvaret, lika mysigt är det är träffa henne igen. Det som är bra är att jag kopplar av från henne helt och hållet och är inte alls orolig för hur det går eller hur hon mår. Jag litar helt och fullt på att den som har hand om henne gör det minst lika bra som jag.

Idag har jag varit med Tove på öppna förskolan. Hon tycker det är så roligt där, hon är en av de äldsta på babycaféet nu, och hon är väldigt intresserad av de riktigt små barnen. Idag var hon den enda som gick och hon tultade runt och lekte och pysslade med allt möjligt. Totalt oblyg och full av energi. Hon är så söt och får mycket uppmärksamhet av de andra mammorna.

Idag dök det upp en mamma som jag kände igen och hejade på direkt men det tog en stund ändå innan jag lyckades placera henne. En danstjej som inte varit ute på länge nu. Hon tränade och tävlade och ledde kurser och blev så less på att det inte gick bättre trots all träning att hon tappade sugen helt och lade av med allt och lade dansen bakom sig. Sånt är trist, hoppas hon kommer igen. En riktigt trevlig och glad tjej är det i alla fall. :)

Inga kommentarer: