lördag 1 december 2007

Middag med dans

Nu är superfredagen över och bara trevliga minnen kvar! Drog hem från jobbet och hämtade upp Elin i Mörby och när vi kom hem var det en timme kvar tills gästerna skulle dyka upp. Tuuur man har vänner som Elin säger jag bara. Hon stod som en klippa i köket och fixade det sista medan jag och Daniel for runt och fixade oss och allt annat. Uterummet var sååå fint och som gjort för partaj! Härligt att det äntligen blev ordentligt invigt!

Efter lite sightseeing i området hamnade alla gäster till slut rätt och vi kunde hugga in på maten. Elins mage kurrade visst redan på väg från Mörby... Pajerna och tillbehören gick åt som smör så det verkade smaka bra. Och så lärde vi oss att om man lägger tryffel på ett kaffefat bredvid en varm kopp så får man slicka tryffeln av koppen sen. ;)

När mat och kaffe var slut så var det bara att sticka iväg mot Yesterday och Wahlströms. Det var lagom med folk på plats och riktigt skojig dans. Hann dansa med mina middagsgäster, de manliga, innan paus och även brorsan dök upp och vi hann dansa ett par gånger under kvällen. Jättekul! Det var bara ett år sedan sist ungefär... Under dansen bytte jag också till mig en biljett till Boogie Lovers' julfest mot lite pengar, och det var då den minsta biljett jag nånsin sett! Som ett frimärke ungefär. Dyrt frimärke. Fast billig fest, ska bli kul!

Sammanfattningsvis en riktigt trevlig kväll på alla sätt och vis! Fick bland annat ett par superfina och sköna svarta mammabyxor i present. Supertack, precis vad jag behövde! Tog några bilder under kvällen. (Några med blixt och några utan...med varierat resultat..)Inga kommentarer: