söndag 23 december 2007

GOD JUL

Dan före dopparedan och första satsen vört ligger på jäsning. Sen ska jag försöka åstadkomma pappas goda julköttbullar, som han kryddar "efter eget huvud"...och snart kommer bror och fixar ihop en Jansson. Paketen är inslagna och väntar på julrim och lack. Ty sådant roar vi oss med.

Jag hoppas att du får en riktigt fin jul med dina allra käraste omkring dig. Julen är ju kanske den enda riktiga familjehögtid vi har kvar. Så passa på att rå om varann riktigt ordentligt. Passa på att njuta av god mat, tända ljus och att skratta tillsammans. Lärde mig igår att "det är inte vad man äter mellan jul och nyår som spelar roll utan vad man äter mellan nyår och jul".

Kärlekens högtid ska påminna oss om vad som är viktigt mitt i vardagsslitet. Kom ihåg att slösa med din kärlek till alla du bryr dig om! Livet är så kort och man vet aldrig när det tar slut, så det är bråttom!

Stora varma julkramar från mig!

Inga kommentarer: