måndag 17 december 2007

I sjunde månaden

Eller 29:e veckan som man säger på graviditetsspråk. Ja, det är inte riktigt klokt. Låter mycket liksom. En kille på jobbet undrade om jag inte bara ätit för mycket pannkakor ändå. Han tyckte jag borde va som ett halvt hus nu ungefär. Jag förklarade att pannkakor inte brukar sparkas i alla fall... Magen kanske inte syns så mycket under kläderna, men när jag visade den för Elin under våra omklädningsövningar inför dansen i fredags var kommentaren i alla fall: "...OJ!!"

Jag har fått prognosen att jag kommer gå upp totalt ca 11 kilo och har väl avverkat 6-7 hittills. Filuren ska nu väga ca 1,4 kilo och vara ca 39 cm lång från huvud till häl. Låter stort. 40cm bebis liksom. Hur får den plats? Den här veckan bestäms visst ögonfärgen också. Nånting annat än blåa vore ju en skräll.

I graviditetskalendrarna hotar de med foglossning, vatten i kroppen och åderbråck....men so what!? Inget har ju stämt hittills så. Jag skriver istället in två januaridanser i min danskalender...
Jo, kan väl erkänna att jag hade föreställt mig en mer barbapappalik figur så här dags...men ingen är gladare än jag att det inte är så! Bilden är från i fredags på Yesterday och Jannez och är snattad från dansmaffian.se.

Inga kommentarer: