fredag 30 november 2007

Superfredag

Idag är sista arbetsdagen inför tio dagars ledigt! Inte dumt alls. Och den här dagen ser jag verkligen fram emot! Först ska jag stöka av jobbet, känns som dagen kommer att gå hyfsat fort då det är styrelsemöte här och det är lite att fixa för mig då. Sen ska jag plocka upp Elin på hemväg och så ska vi greja med det sista innan gästerna kommer vid halv sju. Däremellan någonstans ska jag också ha hunnit göra mig i ordning.

Sen ser jag fram emot en riktigt trevlig och god middag och den verkliga invigningen av vårt uterum. Ska försöka minnas att ta några kort som jag kan lägga ut sen. Och det roliga är inte slut där utan sen ska vi ju åka iväg till Yesterday allihop och dansa till Wahlströms! Du ser, en riktig superfredag!!

Wahlströms har gått från att vara ett nja-band till helt ok för mig, mest på grund av att de är bra på att leverera fox i lagom tempo. (Sen får man försöka låta bli att lyssna på texterna, för då blir det nästan pinsamt..) Och sen drar de till sig några av mina favoritkillar och då blir det ju alltid en bra kväll, plus att jag har med mig fyra goa killar hemifrån idag också förstås!

Inga kommentarer: