onsdag 26 december 2007

Hjälp! Bara 10 veckor kvar!

Alltså shit!! Har just kommit på att det bara är 10 veckor kvar. Vecka 30 nu ju. 10 veckor är en fjärdedel av tiden och kanske verkar va en lång tid men, nä, jag tror det är en kort tid. Som ett sommarlov, och sommarn går ju så fort. Läser att jag ska börja lagra kolhydrater till förlossningen. Hm, känns ändå lite tidigt. Sen ska jag tänka på hållningen så jag inte får belastningsskador. Jag som har hållning som en ostkrok ungefär. Fast den har nog blivit lite bättre i och med dansen. Läser också att "Dina lungor måste ta upp ca 20 % mer syre och stöta ut mer koldioxid med varje andetag, eftersom du också andas för ditt barn." Gäller att fortsätta andas alltså. Filuren ska väga ca 1,6 kilo nu. Ökar snabbt i vikt måste jag säga, ca 200 gram i veckan nu och Filurens sparkar blir allt vildare.

Det är också vilda spekulationer om vad det är för sort. Kille eller tjej, tjej eller kille?? Ja, det är ju inte vi som spekulerar förstås, det blir ju vad det blir. Men omgivningen. På jobbet är de säkra på att det är en kille eftersom "flickebarn skäl mammans skönhet under graviditeten" och jag ser ju så oförskämt fräsch ut fortfarande ;). Pappas sambo är säker på en flicka eftersom jag tydligen "bär" på det viset. En kille på jobbet menar dock att hans sambo "bar" under hakan.. Sen finns det myter om "pojkranden" som kan framträda på magen, fast vissa anser ju att det är en "flickrand" förstås... Jag är ganska säker på att det blir antingen en flicka eller pojke och att det blir bra vilket som!

Inga kommentarer: