måndag 17 december 2007

Dans och prat i Skultuna

Igår var vi iväg till Skultuna där Zlips spelade. Tydligen publikrekord och dansen var säkert kanon. Jag dansade inte så mycket dock. Kände efter första danserna att det började kännas ansträngt att bugga så jag tänkte bara dansa alla lugna foxar istället. Och eftersom jag blev sittandes varannan dans då så fick jag pratsällskap av en kompis som inte heller var i form och jösses vad tiden gick fort.

Vi hann avverka allehanda dansangelägenheter som jämförelser och byten av dansklubbar. Vi är inte alls i samma situation, han ska tävlingsträna och kommer träna för en ny klubb och jag ska ju inte gå nån kurs alls men vill gärna ha lite socialt liv ändå. Och Brunna har inte så mycket intressant att erbjuda då förutom tisdagsträningarna. Så det blir nog dubbla medlemsskap efter nyår i alla fall. Satsar på klubben som ligger allra längst bort såklart. ;)

Inga kommentarer: