söndag 2 december 2007

Sista inlägget innan semestern

Nu är det inte långt kvar. Om ca tolv timmar ringer klockan och det är dags att bege sig av mot Arlanda. Ingen resfeber. Brukar inte ha det faktiskt. Blir mer nervös för andra saker. Jag har nu packat ner kläder och annat bra-att-ha. Mycket trevligt att plocka fram sommarkläder såhär mitt i vintern! Min favoritkjol från alla sommardanser kommer väl till pass till exempel. Vi har också plockat med oss massor med bra musik, så vi kan säkert ta en svängom på terassen. Och om det är dåligt väder får vi väl röja undan möblerna och köra ett danspass. ;)

Jag är ju en riktig nätnörd så det kommer ju kännas lite tomt att inte knappa på datorn på en heeeeel vecka....men lite skönt också. Fast man vet aldrig, de kanske har Internet där som man kan låna... :-P

Under veckan ska jag komma ihåg att tänka på Elin som börjar nytt jobb på torsdag och sedan på söndag så är det tävling för massa folk som jag känner, så då ska jag hålla tummarna där i min solstol. Hoppas på sms-rapporter om hur det gått!!

Har idag firat lite advent genom att dricka glögg, äta tryffel (som blev kvar från i fredags) och så har jag hängt upp två stjärnor som får lysa julfint medan vi är borta. Resten får vänta.

Nytt på Filur-fronten är att vi nu kunnat se sparkarna utanpå! Bonk-bonk.
Så här mysigt ska vi ha det enligt katalogen

Inga kommentarer: