söndag 2 december 2007

Spelkväll

Igår var verkligen lugnet efter stormen. Vi sov till halv elva och gick upp och åt en god frukost. Sedan gick vi en promenad till affären och då visade det sig att det var julmarknad i centrum. Mest krimskrams förstås men vi föll för frestelsen och köpte med oss en rökt sik hem.

Sen var det tänkt att vi skull börja fundera på packning och sånt men vi fastnade som vanligt framför våra datorer. Pratade lite med brorsan på msn och sen kom han över efter en stund. Vi hade lite planer på att se film men det blev istället en lugn och mysig spelkväll. Jag gillar spel och då snackar vi brädspel med pjäser och tärning och sånt. Framförallt gillar jag att vinna. Mamma lärde mig tidigt att det viktiga är inte att delta utan att...ja vinna! Nu vann jag inte utan brorsan avgick med segern. (Samma uppfostran visst...typiskt!) Men det var en ganska jämn match i alla fall.

Och som kvällstilltugg smaskade vi på hårt tunnbröd med rökt sik på. Inte alls dumt! Pojkarna drack öl och såg så nöjda ut. Jag nöjde mig med en kopp te. Mysigt.

Inga kommentarer: