söndag 16 december 2007

Julfest hos Boogie Lovers

Igår kväll så var jag iväg till Södertälje och besökte Boogie Lovers julfest. Känns ju alltid lite annorlunda att åka iväg själv sådär men jag visste ju att jag skulle känna några i alla fall. Och jag blev bättre omhändertagen än jag hoppats på! :)

Jag hade lyckats hålla reda på min pyttebiljett och fick en lapp med vilket bord jag skulle sitta vid. Insåg ganska snart att jag inte skulle känna nån vid bordet. Vissa blir nog nervösa av sånt men det är bara att ta det med ro. De andra lär ju knappast bitas. Och ganska snart visade det sig att nästan ingen vid vårt bord kände någon annan för det var kursare från olika lägre kurser mest. Blev alldeles för tyst vid bordet. Så pass att det var jag som satte igång lite småprat och det hör inte direkt till vanligheterna. Men sen visade det sig att det var ett sångglatt gäng, under parollen bättre än bra kan man lugnt säga, så jag var tom tvungen att skratta mitt i skönsången! Vi åt lite julmat och fick också beskåda det mest anskrämliga och oseriösa luciatåg jag nånsin sett. =) (Även fast de nog sjöng bättre än vårt bord..) Och sen blev det lite segt innan dansen kom igång.

Men sen vart det DANS! Själva huvudattraktionen. Hade tänkt dansa med några från mitt bord som jag pratat lite med, för att försöka visa mina goda sidor och blev uppbjuden av en ganska så nybörjare, eller vad vet jag, han kan ha dansat i ett år tom. Men det var ganska fullt av kursare på golvet och killen lyckades armbåga mig mitt i bröstet under en tur (hur sjutton han nu bar sig åt??) och då kände jag att det fick nog räcka med den nybörjardansen om jag inte blir mer uppbjuden. Så trist att dansa omkring och spänna sig för att man är rädd att magen ska åka in i nåt bord eller så.
Dessutom var jag ganska seg i kroppen (trött i magen, låter konstigt men så va det) efter fredagens dans så det passade mig ganska bra att sitta och ta det lugnt emellan danserna. Ingen mer kursare vågade nog bjuda upp mig heller. Men vad gjorde det. Jag hade det bara såååå trevligt!! Blev ordentligt smickrad flera gånger och dessutom av flera under kvällen, dels av massa fina ord och dels av fina låtar utvalda till en dans just med mej! =) Ja jösses, bara att tacka och ta emot! Och vilka underbara foxar!! Myser fortfarande... Oxytocinet sprutade nog runt ordentligt i kroppen igår, och säkert några hormoner till ;)
Trots att jag knappast kan bli mer nöjd efter en danskväll så blir det dans ikväll igen. Kan ju dröja länge innan det blir chans till Skultuna igen...

Inga kommentarer: