lördag 15 december 2007

Igår dans - idag trött!

Dansen igår var riktigt superkul!! Hade ganska höga förväntningar ändå och de infriades med råge! Superglada (som vanligt) Elin och jag åt och fixade oss innan dansen och sen efter en sipp på tekoppen så drog vi iväg. Första jag såg var Macke som jag inte träffat på ett tag och inte dansat med på evigheter så jag bokade upp första dansen med honom. Sen droppade det in massa favoritkillar faktiskt, även såna jag inte trodde skulle dyka upp så jag hade en riktigt bra kväll! Och som grädde på moset (vad är det egentligen för jäkla uttryck, låter ju inte ens gott??!) så fick jag mig en sån efterlängtad höjdarfox där man bara vill spara känslan för att plocka fram och nosa på när man behöver sig en lyckokick! MUMS!!

Brorsan var där och jag var nog världens snällaste syster när jag lyckades fråga honom (med nån slags "Vill-du-ha-kaffe-blick") mitt i en snoasnurr om han ville ha fika samt inhandla kaffe och kaka tills han var färdig med gammeltjoat!

Jag både lyckades och lyckades inte ta det lugnt på dansen. Jannez spelar mestadels snabba bugg där man får trampa och trampa så jag var ganska seg i benen på slutet. Men tack vare en blåsa som ligger fastklämd nånstans under magen (stackars!!) så fick jag mig många ofrivilliga pauser ändå. Men det var både skönt och trevligt att vila lite. Hann prata med lite folk och så. Kvällen slutade med att vi blev bjudna på en 30-års fest i januari där Jannez ska spela. Det verkar jättetrevligt!

Ikväll ska jag på julfest. Jag hade önskat att jag hade vaknat först nu och inte för två timmar sen. Har inte sovit så bra. När jag kom hem igår var huset tomt och en ganska så onykter sambo kom inramlandes först när jag stod i duschen. Och sen så sjöng han små trudelutter och gick och muttrade lite innan han la huvet på kudden och somnade. Och sen har jag blivit underhållen av snarkningar, skratt och prat i sömnen resten av natten. Hm..

Inga kommentarer: