lördag 22 december 2007

Dans till fox-Scotts

Julledigheten (elva dar!!!) började bra med lite dans igår kväll på Mälarsalen. Favoriterna Scotts stod på scenen. Jag åkte dit tillsammans med sambo och bror. Äntligen är ordningen återställd på nåt vis. Massa dansvänner var redan där =) och även bästa polarn dök upp efter en stund.

En väldigt trevlig kväll blev det. Stod över en del bugg, kändes lika bra även fast jag inte hade några större problem. Testade faktiskt några frispinnar till och med. Lite intressant med den nya viktfördelningen. Haha. Massa trevlig fox blev det i alla fall och tursamt nog även en favorit i repris...var nog mysigaste foxen för kvällen faktiskt. =)

En kille som jag haft lite kontakt med via dansmaffian letade reda på mig i pausen och bokade mig för en dans, så trevligt sånt! Riktigt duktig och både fox och bugg funkade hur bra som helst. Ganska ovanligt att man passar så bra ihop redan från start.

Även fast jag uppenbarligen är lyckligt lottad med mina icke-graviditets-besvär så har jag ändå blivit lite större (det går liksom ryckvis) och känner mig inte alldeles smidig och musklerna stretar och drar lite. Ska dansa på onsdag och sen får vi se om det blir någon fortsättning. Hoppas ju på nån dans i januari. I alla fall fox. Annars kommer tiden börja gå riktigt långsamt. Sen är det obekvämt när killarna har stora bältesspännen eller lika stor mage som jag, taskig benkontakt då liksom. Haha.

Inga kommentarer: