onsdag 5 december 2007

Rapport fran solen

Sa har lange kunde jag halla mig fran en dator. Drygt tva dagar. Har pa Fuerteventura har de forsta tva dagarna varit varma och skona. Helt perfekt temperatur. Runt 25 grader i skuggan. Stranden har ar helt galet stor. Nog den haftigast jag nansin kommer att se. Alldeles ljus mjuk sand och huuuur bred och lang som helst. Vi promenerade langs stranden igar sa kroppen var ganska seg pa kvallen.

Jandia ar tyskarnas paradis. Allt ar anpassat for tyskar, till och med tv-kanalerna ar tyska. Personalen verkar kunna tyska jattebra men ar samre pa engelska vilket man inte ar van vid. Det ar ocksa valdigt lugnt har vilket jag tycker ar skont. Inga forsaljare som rycker i en utan man kan ga och kika i lugn och ro. Bra affarer, inte bara krimskrams. Aven bra Supermarkados dar man kan hitta det mesta.

Nu har vi precis atit frukostbuffen som ar ok. Men om man jamfor med Egypten sa ar det ju stor skillnad. Ingen som star och gor omelett pa bestallning har precis.. ;) Idag nar vi vaknade sa var det molningt sa vi tog en litet Internet-stund for att kolla lite elektronikpriser hemma i Sverige. Och det var billigare hemma - faktiskt!

Inga kommentarer: