fredag 14 december 2007

Dans ikväll

Ikväll är det dans på Yesterday igen. Himla skönt att inte behöva åka längre än så! Det är Jannez som spelar. Och om Jannez tycker jag....sådär...men jag kanske lär mig. Sista låtarna är skitbra iaf ;) så de vill man dansa med nån go! Och de har bra drag i buggen.

Blir ju bara större och större om magen och jag vet inte hur det kommer kännas ikväll i muskler och ben. Känns som det hänt mycket sen jag dansade sist för två veckor sen. Och så är jag alltjämt lite orolig för att pojkarna ska tycka det är besvärligt att dra runt på mig....men de får väl tacka nej i så fall...eller så får jag helt enkelt se till att bli uppbjuden...men det är inte riktigt min grej att sitta och vänta.

Idag är jag solokvist igen eftersom sambon käkar skaldjursbuffé på Café Opera med jobbet minsann! Men jag har skaffat mig annat sällkap i form av Elin som kommer med hem på mat innan dansen. Trevligt, trevligt!

Inga kommentarer: