måndag 4 juli 2011

Innerligt i Hågelby

Det blev exakt samma visa som förra gången när jag skulle till Hågelby. Två sura köer satte stopp för mitt dansande första halvtimmen. Men men, det vara bara att hata läget och sen hoppas på det bästa på dansgolvet. Jag blev snart uppbjuden och kom igång.

I slutet av min första dans anar jag i ögonvrån en välkänd siluett som anländer till dansbanan. "Ah, Till Mig?!" tänker jag och skyndar mig att bjuda upp till hans första dans. Alltid lika proffsigt och därpå mysigt! :-)

Innan det blev paus hann jag bli uppbjuden ännu en gång av en ny kille och vi fick en helt färsk låt från Blender att dansa till. Kul! Plötsligen var det paus och den tillbringade jag minglandes. Jag var ju där "ensam" utan de där helt naturliga fikakamraterna. Det är lite tråkigt men då får man skaffa nya!

Under fikat var jag tydligen så snygg (?) att E ansåg sig uppbjuden av mig och andra halvlek startade med självklar succé. :-) Sen fortsatte det på samma sätt då jag fångade in en sedan sist mycket efterlängtad dans och som vi kan dansa! Svårt att hitta fox med bättre finteknik och större...innerlighet! Ujuj vad en flicka kan bli glad!!

Några danser senare hamnade jag oväntat i en mental svacka och satt några låtar. Lyckligtvis kom E och bjöd upp igen och räddade mig ur min situation med mig själv. Hon verkar ha ett sjätte sinne för just det och bjöd återigen på kanondans! Jag skulle vilja påstå att hon nu smäller ca 90% av killarna på fingrarna med sin fox och jag hoppas killarna känner av konkurrensen!

Kvällen fick även ett bra slut. Jag blev uppbjuden av en ny väldigt rolig och duktig kille till de sista snabba och hade dristat mig till att boka upp sista dansen med innerligheten. Ofta ångrar jag mig när jag frågar om sista eftersom jag sällan blir klok på om killen verkligen vill dansa med just mig på just sista men denna gång tror jag bokningen föll i god jord och sista och extra blev en njutning i sommarnatten.

Det var ju återigen en dån där fantastiskt ljum kväll så vädret har verkligen skämt bort oss sommardansare.

Nästa dans - Lundegård Öland!

1 kommentar:

Puman sa...

Så fint beröm... Tack! :D Hågelbykvällen var verkligen fantastisk. Hoppas vi ses snart igen i dansvimlet!
KRAM