måndag 11 juli 2011

Hemresan

Vi kom iväg i oväntat god tid. Team F&D är tydligen slipade vid det här laget och vi delar upp arbete och barnpyssel på ett effektivt sätt. Kvart över nio rullade vi ut och då hade jag ändå fått sovmorgon till halv åtta. Vi vinkade av vännerna som var kvar och Tove lekte en sista stund med sin nyfunna kompis Hanna som sen fick en kram när det var dags att gå. Nästa år kommer tjejerna nog kunna ha jättekul ihop. :-)
.
Vi hade tänkt äta lunch i Oskarshamn men kom iväg i så bra tid och barnen somnade i bak så att lunchen blev mer och mer framflyttad och det slutade med att vi sträckkörde till Norrköping. Där blev det äntligen lunch och vi tog det lugnt så barnen hann leka av sig innan vi åkte sista biten hem.

Efter lunchstoppet upptäckte jag att da boss hade ringt. Det var konstigt. Jag tror inte han skulle ringa om det inte hänt något och det visade sig stämma. När vi ringt om varann några gånger fick han tag på mig och berättade något så oerhört tragiskt och sorgligt som jag sen fick berarbeta resten av resan och kvällen. Plötsligt kändes det jobbigt att ha semester och inte träffa alla men var sak har sin tid.

Vi kom hem på eftermiddagen och det var himlans skönt att vara hemma igen. Det tyckte både vi och barnen. Våra husgäster som lämnat på morgonen hade gjort hemmet så fint åt oss och också lämnat fina presenter på bordet. Tack! :-)

På kvällen var det väldigt skönt att landa i soffan. Vi fick äntligen tid att dricka upp vinet och äta upp osten som vi haft med oss och satt och pratade om framtiden. Det andra gör på Öland, det gör vi hemma! Haha.

Inga kommentarer: