fredag 15 juli 2011

Shake i Hågelby

En hemmadans ville jag hinna med innan vi skulle norrut och Shakarna som nybildat pojkband skulle förgylla sommarkvällen i finaste parken. Jag fick sällskap för en gångs skull, med J som var billös, och det var som vanligt jättetrevligt.

Plötsligt tog vi oss förbi stan i ett huj och var i god tid. Märkligt det där. Väl på plats upptäcktes ännu mer sällskap av god vänner samt lunchdejten som jag mer än gärna slog ihjäl pausen med. :-) Det var en sån där kväll utan toppfavoriter representerade och jag dansade med massa nya för att vara just på Hågelby. En och annan bekanting också såklart. En trevlig kväll på det hela taget.

Shake som pojkband var ett lyft mot popgänget vi hört nu ett tag. Framförallt de snabba låtarna var snäppet vassare med riktigt härligt sväng och bra tempo. Visst saknade man en vokalissa för omväxlingen och i vissa låtar men jag är odelat positiv även om de nu letar efter en ny tjej som ska stå ut med dem i bussen. :-)

Eftersom jag skulle upp ganska tidigt för en flygtur med familjen drog jag mej hem en halvtimme från slut. J följde snällt med och verkade lika glad för det. En bra kväll - som alltid i parken med stort H.

Inga kommentarer: