måndag 11 juli 2011

Fredag - Sista dagen

Sista dagen! Nu gällde det att ta till vara på tiden. Jag tog vara på morgonen genom att återigen leka med barn. Efter frukost var jag trött så jag sov en liten stund medan Daniel tog över lekandet. Sen lekte vi i poolen igen allihop. Nere vid stranden var det reklamjippo och Tove fick en alldeles egen liten påse med Ahlgrens bilar. Behöver jag säga att hon var lycklig?

Vi åt sånt som behövdes ätas upp till lunch och barnen somnade ganska snabbt efter lunch. Då passade vi på att packa och plocka så mycket vi kunde inne i stugan inför hemfärden. Vi smög omkring i mörkret båda två och fick ganska mycket gjort och jag bakade också en till kaka. När barnen vaknade igen blev det ännu mer bad, sen bjöd vi in E&M till fika igen, frappe med någorlunda hemmagjord morotstårta (med klet på till E!). Den ska jag minnas till nästa år! :-)

På eftermiddagen vankades den traditionella gammeldansen i stugbyn. Tove och Måns tyckte det var kul att se på , i ungefär en minut. Måns snurrade runt och klappade händerna och var sådär söt som bara en 1-åring kan vara. Tyvärr är vi usla på att fota nuförtiden. Efter den första roliga minuten tog Daniel med dem till sandlådan istället medan vi andra tittade vidare. Middagen skulle ätas hos E&M och eftersom de aldrig ville sluta dansa så förbereddes maten parallellt.

Vädret slog plötsligt om och det blåste riktigt kallt innan maten. Som tur var satt vi i lä. En hel massa mat senare var alla mer än mätta och Måns ville aldrig sluta äta så han fick ha sin sista majsbit i handen när vi väl skulle gå hem till stugan. Läggningen blev lika irriterande seg som kvällen innan men till slut så sov även Tove. Jag hoppade i kvällens dansoutfit och sminkade mig i mörkret. Alltid lika spännande att se hur det blev när man väl ser sig i en upplyst spegel... Daniel ägnade kvällen åt att packa in det som gick i bilen medan jag roade mig på logen.

Inga kommentarer: