onsdag 10 december 2008

Till er som blev oroliga

Min tillfälliga attack häromdagen visade sig vara just tillfällig. Dessutom har jag en hyfsat god teori om vad som hände och varför så det känns ganska bra. Och det hade ingenting med min vikt att göra om nu nån trodde det. Det har det heller aldrig haft.

Och om nu nån är orolig för min vikt så kan jag berätta att jag pratade med min husläkare sist jag träffade henne och hon sa att det inte var nåt att oroa sig för så länge jag mår bra i övrigt. När jag slutar amma kommer det stabilisera sig. "Men du behöver ju inte snåla med smöret!" sa hon. ;) Och jag mår ju bra i övrigt. Jag vet hur det blir om man går ner i vikt för att man inte får i sig tillräckligt med näring. Det syns ganska snart på huden och märks framförallt på orken.

Kram på er som bryr er! Kraaaaam!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Vad skönt att höra att den var högst tillfällig din attack. Är så jobbigt att må dåligt. Kram kram! Vi ses snart! Längtar....

Lindy sa...

Dåsåå... *andas ut*