måndag 15 december 2008

Syskonhelg med dans

Den här helgen har jag tillbringat ganska mycket i sällskap av min bror. Fredagskvällen tillbringade vi framför TVn allihop och hejade fram Kevin som självklar idolvinnare. Ojojoj, han kan bli stor!!

I lördags var jag hemma hos bror och hjälpte honom att slänga saker. Jag gillar ju att slänga även andras saker när de inte klarar av det själva.. ;) Det är otroligt vad befriande det är att bli av med massa junk även fast det inte ens är mitt eget. Sen fixade vi också med två datorer som stått som spöken alltför länge.

På lördagskvällen var det dansbandskamp och vi hejade fram Shake till finalen. Kul att de får chans att visa upp sig ännu en gång. Ett riktigt intressant finalfält som verkligen visar på vilken bredd det finns inom dansmusiken. LK, Scotts, CC & Lee, Shake och Bengt Hennings. Alla med sitt eget uttryck. Tippar på att Jannez kommer ta sig till finalen också. De har bredast publik så det borde ha störst chans. Men Zlips skulle vara roligare eftersom de sticker ut mer.

I går kväll åkte bror och jag till Skultuna och dansade. Blender på scenen. Jag hade inga riktiga förväntningar för kvällen för jag visste inte riktigt vilka som skulle dit. Men det blev en riktigt bra kväll med mycket bra dans. Jag dansade med ett par nya riktigt duktiga foxkillar och fick tag på och blev uppbjuden av några favoriter under kvällen. Några "gubbar" fick tag på mig också, så jag dansade snällt av de danserna.

Om man räknar in de två gubbarna så blev jag uppbjuden fem gånger under kvällen vilken nästan är rekord. Jag tror att det var ganska jämnt fördelat och då blir det ju alltid så mycket lättare att få en rolig kväll. Jag var riktigt nöjd på hemvägen i alla fall.

Inga kommentarer: