lördag 27 december 2008

Annandagsdans

Igår var det traditionsenlig dans till Blender på Yesterday. Jag, Daniel och Nina åkte dit och Elin mötte upp oss på plats. Även bror med långväga vänner kom dit med hjälp av mig så vi var riktigt många som slöt upp runt ett bord.

Innan dansen så var det lite återträff med kryssningsfolket, så trevligt att träffas igen och kramas och prata lite. Kanske kanske kommer vi ha en lite mer rejäl återträff snart, men det hänger på om de inser att det inte är längre från Södertälje till Vallentuna än från Vallentuna till Södertälje.... ;)

Det var mycket folk på plats, tydligen tjejöverskott också men jag satt inte en enda dans utan blev både uppbjuden och bjöd upp smidigt. Hann dansa med flera som jag sällan dansar med, ett par nya stjärnskott, ett par som jag helst inte dansar med alls och så några av de vanliga godingarna förstås. Bjöd upp en kille som jag inte dansat med förut men sett på DM och blivit nyfiken på. Riktigt bra foxare, bättre än jag trodde faktiskt, och det blev flera danser under kvällen. Svårt att låta bli att bjuda upp igen när man får sån respons, det är ju alltid bra för självförtroendet.

Sen bjöd jag upp en kille som jag dansat med i Umeå ett par gånger. Vi fick några kanonlåtar precis innan paus. Förut har jag tyckt att vi funkar bäst i foxen, men herrejösses vad bra vi var på bugg! Det var så galet kul! (Precis det där som jag efterfrågade efter Skultuna sist.) Jag fick tag på honom igen till extranummerna och då fanns det ju lite yta också och dansa loss på. Dansglädje så det heter duga. Så underbart när man får den där laddningen även i buggen, när man utmanar varann och leker till musiken. Whohooo!

Jag tror att alla i sällskapet hade en bra kväll. Min var i alla fall riktigt trevlig och gick fort som sjutton. I början var det stökigt och jag blev trampad förvånandsvärt många gånger. Har ett riktigt snyggt nytt märke på foten idag. Men vad gör det när dans är så KUL!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för hälsningen (från Emil altså) :) Kram!