söndag 28 december 2008

Krax

Jag har ignorerat min förkylning i ganska många dagar men nu går det liksom inte längre. Hostar och kraxar som en gammal skata. Trist. Men jag har tre dagar på mig att bli frisk innan nyår i alla fall. Borde gå hyfsat om jag lyckas ta det lugnt.

Igår morse åkte våra julgäster hem till Umeå så huset blev plötsligt lite tomt. Förmiddagen ägnades åt att röja upp efter vårt julfirande. Sen fick vi fikabesök av Emil och hans gäster från Årjäng, Kent och Monica. (kesi och mosi för DM-nördar red. anm.) Vi hann prata och fika lite i uterummet innan det var dags för besökarna att förbereda sig för kvällens danser på olika håll. Trevligt!

På kvällen tog vi det ganska lugnt. Jag försökte komma ihåg hur man spelade canasta som jag och mamma alltid spelade. Med hjälp av en kortoxe och mitt eminenta minne gick det ganska bra och vi lyckades spela ett par partier innan det var dags att sova. :)

Inga kommentarer: