torsdag 18 december 2008

Förbereder inför helgen

Brorsan frågade försynt på msn idag om jag var sjuk. Vadårå?? undrade jag. "Jo, du har ju inte skrivit nåt i bloggen idag" ;). Så det är väl bäst att skriva nåt då för att föregå alla eventuella sjukdomsrykten...

Jag fixar inför jul faktiskt. Har rullar en jäkla massa köttbullar idag, strukit stora röda duken, handlat sista julklappen och lite annat smått och gott. Igår bakade jag tre satser bröd. Jag är inte helt tappad bakom spisen faktiskt, jag tycker till och med att det är riktigt kul när jag väl kommer igång, men startsträckan är lång. Bit för bit ska det bli jul i huset och det är tänkt att det ska var klart lagom tills våra besökare dyker upp på tisdag morgon. Tiiiidigt.

Medan jag pysslar på ser jag fram emot helgen som bara den. Ett riktigt najs avbrott mitt i julstöket. Massor med dans och umgänge med ett helt gäng vänner ska det bli så det kommer bli precis hur trevligt och roligt som helst!!! Ska försöka låta bli att bli övertänd innan dess bara... :)

Inga kommentarer: