måndag 29 december 2008

Host host

Jag hatar att vara sjuk. När förkylningen har satt sig som en tröttmössa över huvudet. När man hostar, hostar, hostar och snorar. Speciellt när man har lite tidspress att bli frisk. För på nyårsafton vill jag inte sitta inlindad i en filt med febertermometern i munnen och titta hålögt på de andra som festar loss. Nej, då vill jag va i mitt esse!

Mina vanliga dunderkurer rekommenderas inte under amning så jag vet inte riktigt vad jag ska ta till. Får försöka med traditionell tråkig vila. Framför tvn, i soffan, med datorn i knät. Ja, så får det bli. Tur att det finns en del julgodis kvar att trösta sig med.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Krya på dig gumman, jag vet hur det är! Har varit förkyld 1-2 ggr per månad sen september!!! Suck men det blir bättre!

Krya på dig kram från Therése

Anonym sa...

Ja nu får du krya på dig så du kan vara med och fira nyår och dansa och allt vi ska göra i helgen!! Vill ju ha med dig! Kramkram