söndag 7 december 2008

Julfesten som tog slut

Det blev en resa till Södertälje och Boogie lovers julfest igår kväll. Toves morfar kom hit och höll ställningarna under kvällen och natten så jag och Daniel kunde åka på festen tillsammans för en gång skull! :)

Fick som vanligt nu förtiden lite klädproblem. Hade en ny riktigt läcker festtop men brallorna jag hade hoppats kunna ha till var plötsligt väldigt förstora. De satt på höfterna istället för i midjan och nja...jag passar faktiskt väldigt dåligt i 'baggy'. Jag testade lite andra dåliga alternativ och fick välja det minst dåliga. Trekvartsmjukisar till min fina festtop. Jaja. Jag har inte gått ner mer i vikt men kroppen har visst slankat till sig ännu mer ändå. Har säkert femton par byxor som jag inte kan använda just nu. Julfina naglar hade jag i alla fall. :)

Nåja, till festen kom vi i alla fall i lagom tid. De flesta hade hunnit dit och slagit sig ner vid borden och så gjorde även vi. Det var fri placering även denna gång och då är ju chansen faktiskt lite större att få lite roliga människor till bordet. Vilket vi fick. Alla bekanta sånär som på en. Trevligt.

Efter maten och traditionsenligt luciatåg, (i år utan lieman men med två haschtomtar och en lucia som fick springa ifatt) röjdes det undan för dans. Tyvärr så är det här andra festen i rad som jag inte mått riktigt bra. Det känns faktiskt riktigt surt. Men under kvällen så blev det bättre och på slutet kom jag igång och det började kännas bra och roligt att dansa.

Musiken under kvällen var tyvärr under all kritik enligt mig och när det äntligen blev två hyfsade foxlåtar så dog förstärkaren och därmed festen. Precis när jag började känna att jag var med i matchen och var tillräckligt pigg att hålla igång några timmar till. Typiskt. Men det kändes lika bra att åka hem.

Kvällen var trots allt ändå riktigt lyckad, jag hann prata med en del trevligt folk om både det ena och det andra. Bland annat att min värsta farhåga inför vårens foxkurs besannats! Fy faaan säger jag bara. (Ursäkta språket, men det var ändå milt uttryckt jämfört med det jag sa igår...)

Nu känns det riktigt kul att vi har ett till dansevent att se fram emot innan jul! Jag är säker på att det kommer bli kanontrevligt och en perfekt avrundning på detta intensiva dansår!

Inga kommentarer: