tisdag 30 december 2008

Bloggåret 2008

Det är beroendeframkallande att skriva blogg. Jag ser det som en lite kåserande bilddagbok och det är ju extra roligt om någon vill läsa det man skriver. Men det är också ganska ansvarsfyllt. Det är oftast inte någon som kontrollerar att det jag skrivit är rätt och riktigt eller moraliskt förkastligt innan jag publicerar mina texter. Därför försöker jag vara försiktig med namn och skriver en del mellan raderna ibland så bara inblandade parter kanske förstår allt.

Jag försöker undvika meningslösa inlägg av typen "dagens outfit" eller "det här åt jag idag". Jag skriver heller inte så mycket om mitt förhållande, det känns för privat. Men bara för att jag inte skriver om det så betyder det inte att det inte finns eller att det är dåligt. Att jag njuter av att dansa betyder inte att jag älskar Daniel mindre för varje mysig dans om nu någon trodde det. Kanske kan till och med dansen främja ett förhållande enligt principen "reta aptiten borta men ät hemma"... ;)

Under året har jag skrivit 430 inlägg med det här. Det är i snitt ett och en snutt om dan, bra jobbat av mig tycker jag! Och om du orkat läsa hälften så är det bra jobbat av dig! ;) En årskrönika kommer i morgon också som avrundning på året som gått.

Bloggen har laddats 23000 gånger under året och har haft i snitt 1900 besök per månad med en uppåtgående trend varje månad. Det är mer än dubbelt så många besök nu i december som i januari. Kul kul. (Mina egna besök registreras inte.)

Slutligen vill jag tacka alla Er läsare för att ni har följt mig under året som gått. Det har varit ett minst sagt händelserikt år! Jag blir jätteglad för era kommentarer och hoppas att de ska bli ännu fler nästa år så jag får lära känna Er lite också! Kramar till er alla!

Inga kommentarer: