tisdag 2 december 2008

Julklappsjakt

Idag har Tove och jag varit och shoppat loss. Vi åkte till vårt nya favoritcentrum som är ganska stort men ganska tomt på folk. Skönt! Väl hemma igen kan jag konstatera att jag fixade i stort sett allt på listan. Endast ett par små frågetecken kvarstår angående julklapparna. Vi har kommit överens om att inte köpa så mycket, bara runt en hundring sådär och det känns skönt. Dels för att man sparar pengar och dels för att man inte behöver några fler saker!

Hittade också en ny top till julfesten på lördag (hade tänkt mig nåt rött men det blev svart som vanligt...) och ett par jeans på rea. Måste dock prova jeansen hemma nu i lugn och ro, det blir liksom ingen ordning när jag har Tove med mig och vagnen måste stå utanför provhytten. Jag provade jeans i samma storlek som jag hade i gymnasiet och de gick på. Ganska sjukt. Men jag köpte snäppet större, dels har jag vant mig vid att gå omkring och loda i för stora byxor (det var ju liksom obekvämt när de satt för tajt... ;) ) och dels så hoppas jag kunna ha dem ett tag.

Inga kommentarer: