måndag 29 december 2008

Svårt att somna

Jag har senaste åren bara behövs snudda kudden för att somna. Senaste tiden har det där däremot ändrats. Även fast jag är hur trött som helst kan jag nu ligga vaken i flera timmar innan jag somnar. Inte så pass vaken att det blir riktigt jobbigt som tur är utan lite i halvdvala sådär.

Förmodligen beror det på att jag ammat på nätterna och så och även fast Tove nu sover väldigt bra så är sömnen störd. Jag ägnar oftast tiden åt att tänka på trevliga saker, mysig dans, roliga händelser. Vad som helst som inte känns som ett problem. För problem ska man inte tänka på nattetid, då har de en tendens att bli riktigt stora.

Det här är inte jättejobbigt men ganska irriterande. De gånger man lägger sig sent, som efter dans eller som på kryssningen, är det så onödigt att vara vaken ännu ett par timmar innan man somnar till fram på morgonkvisten. Någon som har några sovtips?

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul läsning ... intressant .. och en fin fin blogg :o)