torsdag 25 december 2008

Julhelgen

Nu ska jag ändå försöka sammanfatta julen lite. Vi åt julbord, öppnade paket, åt gröt och spelade spel. Som vanligt ungefär. Det var en fridefull jul med familjen samlad och det var julmysigt i uterummet. Det där med att dra ner på paketen gick ungefär som vanligt men alla fick bra klappar i alla fall. Tove fick massor av nya kläder precis som vi önskat oss. Hon fick också två leksaker, en bebisdocka av oss och ett fotoalbum på familjen av Nina. Båda sakerna har varit väldigt spännande.

Min bästa klapp var Jill Johnsons senaste skiva. Jag hade visst sagt att jag önskade mig den så Daniel hade varit och köpt(!) den. Det var ett och ett halvt år sedan jag fick en riktig skiva sist. På min födelsedag. (Jag fyller ju år exakt ett halvår från julafton.) Den enda saken som vi annars önskat oss var en örontermometer och det fick vi också. Perfekt. Så smidigt när Tove blir sjuk.

Tove har lärt sig spela på läppen under julen så nu gör hon det lite nu och då och det ser ju så gulligt ut. Sen är det en faslig fart på benen. Vi har haft en pall nere i vardagsrummet som hon skjutit framför sig fram och tillbaka och hon har vett att gå runt och ta ett nytt tag när det tar stopp. Och så ser hon jättelycklig ut och kontrollerar att vi ser henne.

Igår, Juldagen, var vi hemma hos pappa och promenerade och umgicks. På kvällen spelade vi mer spel och även Emil kom över igen. Idag blir det aktiviteter på lite olika håll innan det ska dansas ikväll. Jag, Daniel och Nina blir det som åker till Yesterday. Jag ska också var chaufför till Emil och hans gäster. Tror det kommer bli en bra kväll även fast jag har väldigt ont i halsen. (Dumt!)
Farmor och farfar är äntligen här igen!

Tove är väldigt medveten om kameran
och vill gärna se hur bilden blev sen


Om man hejar på Tove sträcker hon upp handen och hejar tillbaka

Tove med faster Emma

Min mätta familj

Tove med alla sina julklappar

Tre glada och en otålig..

Man blir lite trött av att fira jul, då är pappa mysig

Inga kommentarer: