torsdag 11 december 2008

Lite jobbsnack mitt i julstöket

Min chef ringde mig idag. Min riktiga chef på bemanningsföretaget. Jag har haft lite dåligt samvete att jag inte har varit dit än och visat upp Tove men tiden bara går och jag har liksom aldrig vägarna förbi där.

Hon undrade om lite status inför våren och så och skulle prata med min andra chef här i veckan om hur det såg ut på min arbetsplats. Bara för att ha lite koll på läget. Sen skulle vi höras igen och boka in en fika i januari så det blir av att vi ses.

Jag har varit lite småorolig nu när den här lågkonjunkturen lurar att det ska bli svårt att få nytt jobb och så, jag vill verkligen inte tillbaka till mitt gamla nu när jag liksom redan "slutat", men chefen sa att de inte har märkt nån nedgång hittills och förra lågkonjunkturen märkte de inte heller av så det var ju ett lugnande besked.

För övrigt har jag lite svårt att fatta att jag ska börja jobba igen så småningom. Det känns som om jag aldrig kommer kunna göra ett bra jobb igen. Lägga manken till liksom. Men om jag hamnar på rätt ställe där jag får lite stimulans så borde det ordna sig.

De enda sakerna jag riktigt saknar från jobbet är: 1. Gratis massage varannan vecka. 2. Äta god lunch ute. (3. Mattias, redovisningschefen, om jag måste sakna nån kollega..)

Inga kommentarer: