fredag 25 april 2008

Värsta sommaren och snart dans

Redan fredag och idag ska jag få dansa igen! Så himla kuuuul! Det är Scotts som spelar vilket är extra bra. Ser fram emot det som sjutton. En dansvän ringde igår och bjöd med mig på lite mat innan dansen. Tackade nej först, tänkte att det skulle bli för många timmar borta, men Daniel tyckte jag kunde åka och är inte han orolig så ska jag inte va det. Jag är ju inte den som tackar nej till lite mat och prat annars. Men tyvärr så fanns det inget ledigt bord förrän för sent och det hela rann ut i sanden. Verkar som om jag får sällskap av bror på dansen ikväll så då får vi ta oss en syskondans minsann.=)

Ute är det nästan 18 grader i skuggan. Värsta sommaren. Skulle gärna tillbringa hela dagarna på altanen men Tove får inte vara i solen så det måste lösas på något vis. Vi har ingen markis nu heller sen ombyggnaden. Men det ska väl bli en ny så småningom. En promenad i solen har det blivit i alla fall. Hade hoppats Tove skulle sova ett par timmar men hon vaknade ganska snart sen vi kommit hem. Så det blev till att äta lunch och amma samtidigt. Till middag har jag laddat med lite somrig mat. Kallrökt lax med potatis- och grönsallad. Smaskens. Gäller att passa på medan vädret håller i sig.

Inga kommentarer: