söndag 13 april 2008

Helgens händelser

Och vips så var veckan slut. Nu är det söndag kväll och helgen har rusat iväg i vanlig ordning. Lördagen ägnades åt renoveringsfunderingar. Överallt står det ju att nåt man inte ska sätta igång med med en bebis i huset är renoveringsprojekt. Men nu blev vi ändå lite sugna på att göra om lite. Vi diskuterade "bara" vardagsrum + trappan + hallen uppe som liksom sitter ihop och som vi är sugna på att måla om. Och så tvättstugan där det behövs skåp istället för hyllor och då kan man ju lika bra passa på att måla där också, och så hallen nere.... Nåja, tvättstugan är prio ett i alla fall.

I går kväll var vi bjudna hem till bror på middag tillsammans med några andra så vi knallade dit till sju och knallade hem vid tolv med en trerätters i magen. Inte dumt alls. Tove skötte sig exeplariskt och höll mest till i sjalen, ätandes eller sovandes. Hon somnade i sjalen vid halv elva och sov vidare i liften fram till halv fem i morse! Jösses, så skönt att få sova!

Denna dag har ägnats åt att förbereda målningen i tvättstugan. Jag har rensat allt som var inslängt där och fick slänga en del vilket alltid gör mig så nöjd. Gillar att slänga. Ogillar prylar som bara ligger och kan "va bra att ha". Vi är lite olika på den punkten här hemma... På eftermiddagen kom pappa förbi. Han har varit i Paris en vecka och kollat på snö och demonstrationer och nu var han ivrig att träffa Tove igen. I veckan som kommer ska nog Tove och jag åka på utflykt till pappa faktiskt. Skönt att få lämna hemmet lite.

Inga kommentarer: