tisdag 29 april 2008

Tove hos doktorn

Idag har vi varit på läkarbesök Tove och jag. Doktorn kollade reflexer, lyssnade på hjärtat, tittade i ögonen och kände och klämde lite. Tove visade att hon kan lyfta huvudet när hon ligger på mage och vi ska visst ha henne på mage så mycket det går när hon är vaken nu. Doktorn tyckte också att huvudet var lite plattare på ena sidan och det beror på att Tove helst tittar till vänster när hon ligger på rygg. Så nu ska hon sova på kudde och vi ska lägga roliga saker på högra sidan när hon är vaken och ligger på rygg så hon vill titta ditåt. Tove har blivit stora damen sen sist, 4060 gram väger hon nu och är ca 53 cm lång.

Både Tove och jag var ganska yrvakna när vi kom till bvc. Vi gick upp vid halv nio i morse och gjorde de vanliga morgonrutinerna. Vid halv tolv var jag hur trött som helst och gick upp till sängen och låg och pratade med Tove tills det var dags för henne att äta. Hon åt och vi somnade gott runt halv ett båda två. Klockan tre vaknade jag och konstaterade att vi måste gå om en halvtimme så då var det bara att kasta i sig lite lunch, väcka Tove och stoppa i henne lite mat och sen ner i vagnen och iväg. Hon var lugn och glad på bvc men ville inte ligga i vagnen på väg hem. Och nu har vi kommit hem och hon har somnat på min arm igen. Trötter.

När jag vaknade halv nio var det redan 17 grader i skuggan. Men jag har verkligen sovit bort hela dagen. Nu är klockan redan halv fem och allt jag gjort är att sova och äta. Men jag behövde ju tydligen sova. Daniel har sista BW-kursen ikväll så vi är ensamma hemma till tio. Kanske jag hinner få nåt uträttat innan dess.
Tove sover lite hur som helst..

Inga kommentarer: