måndag 28 april 2008

Skratt och kräk

I dag har jag fått höra Toves första skratt! =D. Hon var glad som vanligt när det var dags att kliva upp och när jag la henne på skötbordet så kom ett litet "Ti hihi". Ojoj, så gulligt.

Ett nytt sånt utvecklingssteg är i faggorna och nu är det mycket nytt som ska hända. Bland annat mer joller och ljud och det tycker vi att det blir lite mer för varje dag nu, och nu ett litet skratt till på köpet som sagt! Annat som ska hända är upptäckten av de egna händerna och fötterna och att hon ska bli mer uppmärksam på sin omgivning. Det ska bli väldigt spännande. Hittills har hon till exempel inte sett katterna, jo hon har säkert sett dom men inte reagerat på att de är nåt annat än inredning eller så. Även fast de har varit och buffat lite på henne.

En annan ny sak som inte känns lika lustig är att Tove plötsligt börjat kräkas mjölk till höger och vänster. Hittills har det varit väldigt lite sånt men nu tar hon igen det tydligen. Lite trist om nån annan håller i henne och så kommer en mjölkfontän. Men det hör ju till. Det känns som att hon äter lite fortare nu så det kanske är därför.

I helgen bjöd vi in oss till ett par vänner som också har en liten dotter. Fast en stor liten tjej jämfört med Tove. Snart nio månader. Jösses vad tiden går. Tove fick lite "flickkläder" i present. Klänning med leggings och grejer. Kanske tur att nån annan köper sånt eftersom jag uppenbarligen inte gör det. ;) Supersöt blev hon i alla fall tycker jag.
Titta! Det blev en flicka!


Inga kommentarer: