fredag 18 april 2008

Dans ikväll!

Nu är det faktiskt redan fredag, veckorna går så otroligt fort!! Ikväll är det alltså dags för socialdanscombacken. Expanders spelar på Yesterday. Om Expanders tycker jag sådär. De har några riktigt grymma foxlåtar men däremellan kan det komma lite va som helst. Jag får sällskap av min vapendragare Elin som kommer hit innan för lite mat och gos med Tove. Trevligt, trevligt.

Det ska bli intressant att se hur den här kvällen blir. Förväntningarna är höga men inte för höga hoppas jag. Jag hoppas det kommer dyka upp massa känt folk så jag får några att kramas med. Och om alla favoriter uteblir så får jag ta mig i kragen och bjuda upp lite nya. Jag är så hiskeligt dålig på det. Bättring utlovas!! Vet ju inte hur länge jag kan stanna så det är bäst att passa på att dansa järnet medan tid är. Och jag har några nya önskekort på listan dessutom. Ska bli intressant om någon av dem är där, då måste jag verkligen se till att bjuda upp.

Jag har förberett det mesta för kvällen. Kläder är utvalda, mjölk pumpad, dansväskan packad och naglarna är målade. Bara att ta en dusch och måla på sig ansiktet sen. Hoppas att kroppen inte har några protester ikväll, det vore skönt att känna att jag kan köra på som vanligt. Men det återstår ju att se.

Avslutar med en bild på två söta tjejer ;).

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas att du får en kanonkväll nu när det är dax för come back :) Ha så kul! Kram från Ankan i Sundsvall