onsdag 16 april 2008

Uppladdning

Den här veckan är egentligen bara en lång uppladdning inför fredag när det äntligen ska dansas igen. Lite som ska fixas med inför dansen. Framförallt måste jag få ut mjölk så det räcker till hela kvällen. Jag hoppas faktiskt kunna dansa hela dansen men får såklart ha lite koll på mobilen ifall jag måste komma hem tidigare. Det enda som egentligen gör Tove beroende av just mig är ju mattillgången. Annars borde pappa kunna duga lika bra tycker jag.

Igår var Tove och jag på vår första lite längre utflykt. Vi åkte ut till pappa som bor ca 45 min bort. Packade in mig, Tove och vagnen i bilen och åkte iväg på förmiddagen. Tove sov hela vägen och fortsatte sova ett tag till i vagnen när vi promenerade i solen till affären. Vi tog det ganska lugnt hela dagen, morfar och Tove umgicks och Tove fick agera fotomodell i vanlig ordning. Jag ammade innan jag skulle åka hem och trodde Tove skulle sova även på hemvägen, men icke, hon satt tyst och tittade rakt fram hela vägen och blev lite ledsen först när vi kom hem. Så då fick hon mer mat. En riktigt bra utflyckt på det hela taget och Tove var som en liten ängel, bara glad och nöjd.

Tove har nu börjat le allt mer och gör även små ljud nu och då så man förstår henne bättre för varje dag. Det syns tydligt när hon är glad och det hörs ju tydligt när hon inte är det förstås. Man kan också nu börja avleda gråt som är på väg genom att göra lite ljud och prata och gulla med henne.
Så här glad är man i morfars knä!

Inga kommentarer: