onsdag 23 april 2008

Våren är här!

Så underbart väder vi har nu några dagar. Sol, blå himmel och över tio grader. Helt snart kommer alla knoppar slagit ut och det blir helt grönt. Har redan sett de första vitsipporna.

Igår var jag och Tove ut till pappa en sväng igen och vi passade på att vara ute en del i det fina vädret. Promenerandes och staplandes ved. Det är skönt att komma iväg hemifrån och få lite sällskap och luftombyte. Och så får jag hjälp med Tove dessutom. Skönt att inte behöva ha henne i famnen hela tiden. Pappa tog massor av kort som vanligt och skickade över några i morse. Roligt med bildserier som visar alla roliga miner tycker jag. (Klicka på bilden för att se den större)

Idag händer inte så mycket. Ska börja förbereda (läs: pumpa mjölk) inför dansen på fredag och så finns lite projekt att pyssla med här hemma om jag skulle råka få tid. Daniel har målat om i tvättstugan och i måndags kväll var vi till ikea och köpte skåp. De står ännu ouppackade här och bör skruvas ihop om tillfälle ges. Himlans fint blir det i alla fall. Sen fick jag hem en sittvagn som legat i brorsans förråd som jag ska försöka klura ut hur den hänger ihop. Allt tyg ligger liksom i en påse bredvid.

Men först ska jag ta vagnen och knalla till centrum och handla lite. Tove har låtit lite rosslig i näsan senaste mornarna så jag ska köpa näsdroppar åt henne. Och så lite mat till mig.
Promenaddags

1 kommentar:

Anonym sa...

Åhh vilka härliga bilder på Tove! :) Verkligen kul med bildserier, man får liksom en bättre uppfattning om hennes personlighet då -speciellt på så fina kort som dessa ;) !
Längtar till lördag då jag kanske får se henne live!
Riktigt kul att se dig på dansen igår också föresten, inte kunde man tro att du fött barn för bara en dryg månad sedan!
Kramar från Anna i Uppsala