lördag 19 april 2008

En riktigt rolig skitkväll

Om det inte varit så att jag inte dansat på länge och om inte vissa killar varit på plats så hade gårkvällen verkligen blivit en riktigt trist tillställning. Expanders ordinarie sångare var på musikutbildning i tre månader, vilket förvisso kan behövas, och de hade en ny kille på sång. Tydligen nån från Boogart. De hade inte ens repat ihop nån gång och det var ju ganska tydligt. Sångaren kunde inte låtarna ordentligt vilket gjorde att han inte höll ton ens när han hittade melodin och de lät som ett garageband på det hela taget. Något bättre efter paus dock.

Det var inte mycket folk på plats och inte ens det minsta stökigt. På gott och ont. Tjejöverskott som vanligt och inte många av mina vanliga kavaljerer var där. Men jag lät mig inte nedslås. Icke. Jag hade tur och fick tag på en superduperkille till första låtarna och foxen kändes märkbart ringrostig. Typiskt att man ska stappla runt när man för en gång skull dansar med honom. Buggen däremot gick som en dans faktiskt så jag kan nog bjuda upp fler gånger.

Jag återfick min foxkänsla vartefter kvällen gick känns det som och det är balansen det hänger på förstås. Har man ingen bra balans dansar man ingen bra fox. Ingen bra bugg heller förstås. Men buggen gick verkligen över förväntan. Kändes nästan på slutet som om jag var bättre än nånsin, framförallt i ben och fötter. Rockade fett om jag får säga det själv. Förmodligen för att det för en gång skull fast plats att dansa ordentligt på och så har jag ju dansat så länge med stor mage också. Balansbristen märktes lite i spinnarna bara.

Jag dansade med några kända favoriter, några halvkända och några okända. Bjöd upp en kille som jag inte sett förut men som såg ut att dansa bra fox och det gjorde han också och han såg då nöjd ut också. Jag blev själv uppbjuden av en kille till sista fyra låtarna. Elin hade lustigt nog pekat ut honom för mig tidigare under kvällen. Både bugg och fox var riktigt grymma så det blev ett bra slut på kvällen.

Hemma gick det också fint, ringde hem i pausen och kollade läget. Maten räckte och Daniel hade tittat på film och var vaken när jag kom hem vid halv två. Känns ju tryggt och bra. Jag hade tagit med mig pumpen så inte brösten skulle sprängas om jag blev kvar länge och det var nog tur eftersom jag stannade hela tiden. Men det är typiskt att när man ska samla mjölk hemma får man sitta och kämpa med millilitrarna. Och när man är på dans och inte kan spara så sprutar det hej vilt.

Pratade med en danskompis om det där igår och hon berättade att när hennes dotter var liten så hade hon tävlat ganska tidigt. Dottern hade barnvakt. Och hon hade haft på sig en korsett på tävlingen och brösten hade svällt och svällt så hon såg mer vulgär ut för varje heat utan att kunna göra nåt åt det. Och efter tävlingen när dottern skulle få äta så bara sprutade det helt galet så barnet fick hela munnen full av mjölk och det rann överallt. Måste komma ihåg att ta med mig pumpen i fortsättningen också...

Summerat så var det en riktigt rolig kväll trots musiken och bristen på känt folk. Inga krämpor förutom lite träningsvärk och det gick bra med Tove. Det betyder att jag förmodligen kommer att dansa även nästa fredag då Scotts spelar på Mälarsalen. Är ju riktigt sugen nu på att få dansa till nåt som låter riktigt bra och dessutom dansa med alla som jag saknade igår.

Inga kommentarer: