måndag 16 april 2012

Vårt lilla eko

På fredagen hade jag barnen hemma. Vi var inne och lekte på förmiddagen och vi hade gått upp så tidigt att det fick bli extra tidig lunch och sova. Sen drog vi iväg till Väsby och fikade och shoppade lite. Mysigt. Jag hade hoppats att de byggt det nya lekstället nu men det var tyvärr tomt. Som tur var gick det ganska bra ändå.
Charmigaste pyjamaskillen!

Måns har kommit in i en period när han ska göra allt precis som Tove gör. Han gör samma rörelser, säger samma saker, står på samma ställe etc. Som ett litet eko. Jag var inne i en skoaffär där de har väldigt mycket festskor och Tove tycker allt som glittrar eller är rosa är fint nu. Hon hittade en riktigt hög guldglittrig pumps som hon tyckte jag skulle ha.

Jag : - Jaha, men när ska jag ha den då har du tänkt? När jag ska på galamiddag?
Tove: - Den kan du ha när du ska på kören.

Hon va så söt med skon så jag ville ta ett kort med mobilen.
Två sekunder senare har jag fått en ny modell. Hahahaha!
Resultat av shoppingen? Jo, tre toppar och tre par skor kom med hem. Redo och rustad för vår och anställningsstart. :-)

Inga kommentarer: