torsdag 12 april 2012

Annan-dag med mid-dag

På annandag påsk var det dags att uppfylla sina löften om en tre rätters middag som jag lovat att bjuda E&M på när jag fått ett jobb klart. Som tur var är det klart och som tur var hade de möjlighet att komma på besök. Jag fick en helt fantastiskt stor och fin orkidé i present för nya jobbet och se startade vi eftermiddagen med fika.
Den ståtliga blomman i sällskap med ett foto av barnens mormor,
tillika min mamma.


I och med besöket fick vi chans att bli av med spjälsängen som nu blivit överflödig och alla tillbehör till den. Så himla bra för alla! :-) Tove och Måns ville sen visa sina rum och efter en allmän husesyn av vad som hänt sedan sist var det småningom dags att pyssla igång med middagen. Menyn såg ut som följer:

Rotsellerisoppa med serranostubbe
Grillad entrecote med grillad sparris och palsternackspuré
Vit och mörk chokladmousse med ingefära och passion

Alltså, god mat, det är nåt visst med det. Fram för fler middagar säger jag! Jag kan laga! :-) Barnen gillade soppan, åt ganska bra av huvudrätten och fick varsin glasspinne som efterrätt. Vår egen efterrätt avnjöts som vanligt sedan lugnet lagt sig. Man hinner liksom njuta då på ett annat sätt. :-) Eftersom det var vardag dagen efter (så onödigt!) bröt vi upp i hyfsad tid men hade ändå hunnit umgåtts ordentligt. Så trevligt! :-)

Sen var den händelserika påskhelgen över.

Inga kommentarer: