fredag 27 april 2012

Farmor på besök I

På grund av mer besök från har det inte blivit något uppdaterat under veckan men nu ska det ske. Först bör nämnas att på yogan i måndags kväll var vi bara två och det betyder i princip privatlektion och det betyder i princip att man är glad om man tar sig hem efteråt. Ett grymt pass och jag älskar känslan av att känna mig stark! :-)

På tisdag morgon vaknade jag till blå himmel! Det fick mej full av energi och innan dagislämningen hade jag både tvättat, dammsugit hela huset och städat köket. När jag väl lämnat barnen hann jag också storhandla innan jag begav mig mot Arlanda. Svärmor Ms flyg landade kvart i elva. (Tänk om man var så effektiv varje förmiddag!)

Då jag fick sällskap av M mina sista "barnlediga" dagar innan jobbet börjar, dvs när de går på dagis hade jag funderat ut lite för oss att göra då vi hade flera timmar varje dag att faktiskt göra något trivsamt utan barnen. Vi kunde ju också suttit med varsitt korsord förstås men jag ville på nåt sätt utnyttja den sista tiden.

Så på hemväg från flyget stannade vi till vid norrorts bästa lunchhak enligt säkra källor - Wäsby golfklubb. Där blev det varsin jättegod ceasarsallad i den fina matsalen och kaffe på maten därtill förstås. Det var full fart i restaurangen och det är ju glädjande. Efter maten fortsatte vi sista biten hem så M fick landa sina saker innan det så småningom var dags att hämta barn(barn)en.

Hela eftermiddagen var det sedan förstås lek och stoj. Farmor var ju såklart efterlängtad och lekte och ritade med barnen. Farmor fick förstås också ta hand om kvällsläsningen och när lugnet lagt sig blev det CL-fotboll som sig bör. Onsdag morgon vaknade Måns klockan tio över fem och snart var två barn vakna tio över fem. Verkar tyvärr vara en inte så bra ny trend.

Inga kommentarer: