tisdag 10 april 2012

Påskdagsröj

I söndags var det dags att göra en visit hos bror alldeles allena utan familjen. Inlånad som rensa-i-skåpen-konsult. Jag är ju en hejare på att slänga saker och obarmhärtig mot allt som inte är "godkänt". Bror har haft flera flyttkartonger stående med saker som liksom inte fått plats i skåpen då skåpen nu är betydligt färre. Men efter några timmar så var kartongerna tomma och det fanns även plats kvar i skåpen. Märkligt sånt. :-)

Sängen jag hade med mig ut fick även den en plats då vi röjde upp ett litet gästloft. Sen var uppdraget slutfört för denna gång. Vi hann också prata en massa strunt och lyssna på musik. Jag är inte så lättrörd just när det gäller musik, men bror spelade Lise och Love (Spotifylänk) med Esbjörn Hazelius för mig och oj så ledset det blev. Jösses! Men så hemskt fint och sorgligt...och...fint...! Luta er tillbaka och ta in texten.

Inga kommentarer: